Capçalera

Cultura


15.02.2010

Una rua multitudinària al Carnaval de Sant Joan Despí

 

Tot i les baixes temperatures, la Rua de Carnaval va aplegar als carrers de Sant Joan Despí centenars de persones per veure les comparses, grups i persones que a títol individual van omplir de colors i alegria la ciutat amb les seves disfresses. En acabar la rua, una festa al parc de la Fontsanta i el ball al poliesportiu del Mig van tancar un dissabte ple de gresca.

La rua de dissabte, 13 de febrer, ha estat, un any més multitudinària. Una vintena de comparses i molts grups i persones van donar-se cita a la rambla de Josep Maria Jujol per participar en l'acte principal del Carnaval, la Rua. Després de recòrrer diferents carrers de la ciutat, el parc de la Fontsanta es va omplir de disfresses per, després, donar pas al ball de Carnaval al poliesportiu del Mig, on es van atorgar els premis de l'edició d'enguany, dedicada al món dels superherois. La comparsa Viatgers de l'espai, del Club Patinatge Artístic Sant Joan Despí, va ser la guanyadora de la seva categoria; Una original disfressa de Doraemon (individual), l'equip Fantasia Veneciana (grup) i Exhibicionistas (parella) van ser els altres premis.

La festa més esborrajada de l'any toca ara a la seva fi, amb l'enterrament de la sardina i cremada del Rei Carnestoltes, que es farà aquest dimecres, 17 de febrer, a les 18 hores, a la plaça del Mercat, on hi haurà un espectacle d'animació infantil després del judici final a Sa Magestat Carnestoltes. Tots els infants portaran, de nou, la sardina retallable que han decorat a l'escola.

Real Time Web Analytics